מה יותר קר במקרר 1 או 5
הגדרות הקור במקרר הוא משהו שכמעט ולא מדברים עליו. אז אם המספרים הולכים מ1 עד 5, איזה מהם הוא הקר ביותר? האם המספרים האלה מעלות או דרגות כוח?
ראשית, מה ההגדרה הכי קרה?
כאן נענה על השאלה, מה יותר קר במקרר 1 או 5. בכל מקרר, הגדרות הקירור הם תמיד אותו דבר – המספרים על חוגת הטמפרטורה של המקרר מציינים את כוח הקירור. ככל שהמספר גבוה יותר, המקרר יוציא יותר קור. אם תשימו אותו על 5, דרגת הקור של המקרר תיהיה הגבוהה ביותר.
על איזה מספר מומלץ לשים את המקרר?
אם אתם מאחסנים מזון רב במקרר, אתם תצטרכו לשים את המקרר על הגדרות קרות יותר (3 עד 4). אם אתם לא מאחסנים כל כך הרבה מזון, בחרו בדרגות בין 2-3.
חשוב לזכור! אם הטמפרטורה במקרר תיהיה נמוכה מדי, יווצר קרח במקרר וזה עלול למנוע זרימת אוויר אופטימלית. קרח עלול לגרום לתרמוסטט המקרר להתקלקל ולבעיות נוספות. אם מצטבר קרח במקרר, הורידו את הטמפרטורה וחכו 8 שעות לפחות כדי לראות שינוי. אם אתם יכולים, מצאו מד טמפרטורה למקרר כדי לבדוק את טמפרטורת המקרר ולראות שהיא נמצאת בטווח הנכון (1 עד 4 מעלות צלזיוס).
איפה נמצא החלק הקר ביותר במקרר?
ראשית, תמיד תזכרו שדלת הכניסה של המקרר היא המקום החם ביותר. אתם פותחים את הדלת, וזה נותן לאוויר חם להכנס פנימה. מה שזה אומר, שהחלק האחורי של המקרר הוא מקום מתאים יותר לאחסון מזון. כמו כן, המקום הקר ביותר במקרר, הוא בתחתית המקרר. הקור במקרר מצטבר בתחתית והחום עולה למעלה.
על מנת לאחסן מזון בצורה אופטימלית, מומלץ לשים מוצרי חלב וביצים בחלק האחורי של המדפים האמצעים עד התחתונים, כי שם הכי קר. לפעמים יש על דלת המקרר מדפים מיוחדים לביצים, אך זה לא תמיד רעיון טוב להשתמש בהם. אם יש לכם בשר נא, מומלץ לאחסן אותו רק במדפים התחתונים. מה אפשר לשים במדפים העליונים? מוצרים שאתם כנראה תצטרכו בשעות הקרובות או בזמן הקרוב. המדפים האלה מושלמים לאוכל שכבר מוכן לאכילה וכבר מבושל. לעוד מידע או להזמנת טכנאי מקררים בקריות או טכנאי מקררים בחיפה או בכל מקום אחר בצפון דברו איתנו!